Slowcookingkokböcker

Vill du få massa goda recept och även tydliga instruktioner hur du lagar och förbereder maten för att maxa logistik och smak? Då har du nu tre kokböcker redo att inspirera dig.

Detta är de enda slowcookingkokböckerna som finns att köpa på svenska och den första boken sålde slut på 3 veckor när den släpptes 2020 och har blivit en klassiker för alla med slowcookers. Uppföljaren kom hösten 2021 och fokuserar mer på vardagsmatlagningen för att underlätta matlogistiken men samtidigt få grymt god mat.

Senaste boken har ett mer hälsotema och jag har kaloriberäknat alla recept och även beräknat fett, protein och kolhydrater. Och oroa dig inte- maten är galet god ändå!!

Nu är min nya kokbok ”Kom i form med din slowcooker” här 🤩 Detta är en kokbok fylld av hälsosamma och kaloriberäknade recept. klicka här fär att beställa boken

Om boken ”Slowcooking i vardagen”

Köp den på Isaberg, Bokus, Adlibris eller där böcker säljs på nätet

Recepten i denna bok är baserade på torkade kryddor, buljongtärningar och andra smaksättare som de flesta har hemma. Sedan har jag kombinerat ihop dessa på massa olika sätt med olika råvaror för att få en bred variation på rätter. Det finns 5 kategorier- kött, kyckling, fisk, vegetariskt och frukost och totalt landade vi ett 60-tal recept.

Jag har också lagt extra krut på recept som kan gå 8-10 h för ni har efterfrågat just sådana recept.

Exempel på rätter:
– Pulled beef i korvbröd
– Aprikoskyckling med zucchini
– Fiskgryta med saffran, kokosmjölk och räkor
– Vegetarisk asiatisk linsröra med äggnudlar
– Päron och havregröt med valnötter

Sedan har jag gjort olika temauppslag som jag kallar för X 3. Då gör du en bas i slowcookern (t ex ratatouille) och sedan har jag använt den på tre olika sätt. Med ratatouille gjorde jag en pasta med parmesan, en pizza med riven hallouimi och sen shakshuka med ägg. 

Slowcooking – Introduktion och 80 recept som alla kan laga
I hela mitt liv har jag drömt om att få släppa en kokbok och detta är resultatet!

Att boken var efterlängtad var visst en underdrift för den sålde slut på 4 veckor efter vi släppte den och den låg även på 1:a plats på topplistan på Bokus inom kategorin Mat & dryck innan den sålde slut.

Du beställer boken på Isaberg Förlag, Adlibris , Akademibokhandeln eller från Bokus

Om boken
Boken inleder med tips och råd på hur du ska tänka när du börjar med slowcooking, hur du tänker kring råvaror, tillagningstid, inställningar.

Recepten är färgkodade efter svårighetsgrad. Grön är busenkelt, i stort sett bara att lägga i. Gult innebär kanske fler ingredienser eller ett försteg som stekning. Röd är lite extra avancerat med olika steg och ibland lite mer ovanliga ingredienser.

På de rätter som kan förberedas kvällen innan så står det vilka steg du gör kvällen innan, på morgonen och när du ska äta. Allt för att hjälpa dig att få ihop logistiken 🙂

Varje recept har noteringar om hur receptet är gluten- eller laktosfritt alternativt hur du kan göra rätterna utan gluten och laktos.

Exempel på hur recepten ser ut

Kommantarer från er:
”Nu har boken kommit och den är kanon. Jag ser fram emot att få prova alla recept. Bra jobbat Linda :)”

”Den här kokboken har allt! Vackra bilder, lättlästa recept och bra tips! Tro mig, jag lusläser boken som om det vore en roman! Ärligt talat, den bästa kokbok jag haft. Upplägget är jättebra, Linda”

”Fick den idag! Den ser jättefin ut & jag blir sugen på att börja testa recepten”

”Sitter och bläddrar i den nu och får lust att laga din mat. Fantastiska bilder och recept och pedagogiskt upplägg”

”Tack för din oerhört vackra bok, jag blir så inspirerad”

Här öppnar jag kartongen och ser min kokbok för första gången 🙂

Följ mig även på Instagram och Facebook

Ett utdrag ut boken- en del av innehållsförteckningen