7 julbordsrätter som du kan förbereda i slowcookern

Fjärde advent idag, det betyder att vi tänder sista ljuset i advenstljusstaken och vi ska baka lussebullar och pepparkakor och i mitt fall så kommer jag mest springa efter vår bästa julklapp någonsin- vår valp Elmo ❤

Ju äldre jag blir desto mer blir jag väldigt pepp (läs galen 😂) av denna tid på året inför jul. 😊😊. Granen kommer fortfarande absolut inte in förren kvällen den 23.e och bröd ska bakas och chokladtryfflar göras (chokladtryfflar är min grej)

Psst! Här har du tips på bästa julklapparna till både vuxna och barn- slowcookingkokböcker och kokbok för barn.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker.

Det finns många rätter du kan förbereda innan julafton som kommer underlätta din matlagning inför julbordet. Revbensspjällen lagar du innan och bara penslar på glaze och kör i ugnen. Köttbullarna kör du i slowcookern (ja, det BLIR KANON) så steker du bara på dem på låg värme.

Vill du göra en bubblare på julbordet så prova att göra pulled beef som du kokar i glögg som blir fullkomligt amazing. Du serverar den på små brödskivor med picklad rödlök och vitlöksfräst grönkål. Sedan kan du göra även brysselkålen innan och sedan blanda ihop med fetaost och granatäpple precis innan. Baka snabbt limpan med dadlar och solroskärnor på filmjölk och bikarbonat. Ingen jäsning här uran bara rör ihop och in i ugnen.

Köttbullar

De bästa köttbullarna

Köttbullar med kryddpeppar

Revbensspjäll

Pulled beef i glögg

Julskinka

Brysselkål

Baka detta bröd med dadlar och solrosfrön

🎄🎅🤶 Julklappstips! Gav du bort eller fick slowcooker förra året? Önska dig eller ge bort en slowcookingkokbok i år detta år.

Kokböcker, ljudböcker och Slowcookingskolan från Lindas Mathörna

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

”Kom i form med din slowcooker”– beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Ljudbok Slowcooking – en resa till en lättare och godare matvardag finns nu på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nexatory till exempel.

Slowcookingskolan– här lär du dig allt du behöver veta för att komma igång med slowcooking

”Slottsdrakens kokbok- kungligt goda recept” en unik kokbok för barn i 8- 12 års åldern som blandar recept med sagor om draken Flamma som lär sig laga mat. Beställ på Isaberg Förlag

0 comments on “7 julbordsrätter som du kan förbereda i slowcookernAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *