3 enkla och supergoda tunnbrödrullarna för utflykter

Vet du inte vad du ska ta med dig på promenaden, skidbacken, stranden, bilresan eller vad du nu är på väg. Eller så är detta bara en enkel och god lunch! Då är dessa tunnbrödrullarna lösningen 🤩

Jag älskar dessa tunnbrödrullar och jag kommer på nya hela tiden för det är verkigen bara att stirra in i kylen några minuter för att se vad som finns att fylla dem med. I helgen så gjorde jag detta och såg att vi hade kvar av sötpotatispommes och kom på idén att mosa dem i några tunnbrödrullar- såååå gott!

Basen är vitlöksost och sedan fyller jag med det som finns och eftersom jag är beroende av picklad rödlök så var jag såklart tvungen att ha det oxå 🙂

Du kan även fylla dem med t ex lax, hummus eller annat som finns hemma, Finskiva morot och gurka för mer grönsaker 🙂

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och här om vilka Crock-Pots jag använder

Tunnbrödrulle 1

 • Vitlöksost
 • Rökt kalkon
 • Ruccola
 • Picklad rödlök

Tunnbrödrulle 2

 • Vitlöksost
 • Salami
 • Ruccola
 • Picklad rödlök

Tunnbrödrulle 3

 • Vitlöksost
 • Mosad sötpotatis
 • Ruccola
 • Picklad rödlök

0 comments on “3 enkla och supergoda tunnbrödrullarna för utflykterAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *