Jul med Crockpot- Brysselkål med fetaost och granatäppelkärnor

den

Vilka älskar brysselkål på julbordet? JAG!! Och säkert ett gäng till 😉 detta recept är toppen att göra i crockpoten när du röjer runt med allt annat som ska fram till julbordet. Fetaost och granatäppelkärnor ger salt, sötma och crunch 😊👍 mums helt enkelt!!

Brysselkål med fetaost och granatäppelkärnor

500 g brysselkål

1 msk sirap

1 msk rapsolja

2 tsk timjan

1 tsk salt

Tillsätts sist

1 dl granatäppelkärnor

100 g fetaost

Gör så här

Fräs brysselkålen i oljan tillsammans med salt och timjan så de får lite yta. Häll ner sirap och sätt på Crockpoten på låg i 3-4 h. Smula över fetaost och strö över granatäppelkärnor och kör runt- klart!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgitta Lindberg skriver:

    Hej Linda Försöker hitta nåt rcept på 1 kg kalkonbröst hittar inget på nätet har du nåt gott recept på kalkonbröst

    Mvh’ Birgitta

    1. linda skriver:

      Hej Birgitta
      Nej, tyvärr har jag inte det… Men det är en bra idé att ge mig på snart 😊 önskar dig en trevlig jul ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *