Vilka älskar brysselkål på julbordet? JAG!! Och säkert ett gäng till 😉 detta recept är toppen att göra i crockpoten när du röjer runt med allt annat som ska fram till julbordet. Fetaost och granatäppelkärnor ger salt, sötma och crunch 😊👍 mums helt enkelt!!
Brysselkål med fetaost och granatäppelkärnor
500 g brysselkål
1 msk sirap
1 msk rapsolja
2 tsk timjan
1 tsk salt
Tillsätts sist
1 dl granatäppelkärnor
100 g fetaost
Gör så här
Fräs brysselkålen i oljan tillsammans med salt och timjan så de får lite yta. Häll ner sirap och sätt på Crockpoten på låg i 3-4 h. Smula över fetaost och strö över granatäppelkärnor och kör runt- klart!
Hej Linda Försöker hitta nåt rcept på 1 kg kalkonbröst hittar inget på nätet har du nåt gott recept på kalkonbröst
Mvh’ Birgitta
Hej Birgitta
Nej, tyvärr har jag inte det… Men det är en bra idé att ge mig på snart 😊 önskar dig en trevlig jul ❤️