Kokböcker av Lindas Mathörna

Vill du få massa goda recept och även tydliga instruktioner hur du lagar och förbereder maten för att maxa logistik och smak? Då har du nu tre slowcookingkokböcker redo att inspirera dig. Och visste du att slowcookern uppfanns av en drake? Jag och min författarkollega Maria Byqvist har nu skrivit en kokbok för barn. Det är inte bara slowcooking men såklart finns det några recept som du kan välja att laga i slowcookern.

Mina slowcookingkokböckern är de enda som finns att köpa på svenska och den första boken sålde slut på 3 veckor när den släpptes 2020 och har blivit en klassiker för alla med slowcookers. Uppföljaren kom hösten 2021 och fokuserar mer på vardagsmatlagningen för att underlätta matlogistiken men samtidigt få grymt god mat och iår släppte jag ”Kom i form med din slowcooker”.

Kom i form med din Slowcooker

Detta är min senaste kokbok som har ett mer hälsotema och jag har kaloriberäknat alla recept och även beräknat fett, protein och kolhydrater. Och oroa dig inte- maten är galet god ändå!!

Njut av grytor, soppor, pulled, fisk och vegetariska rätter som sätter guldkant på din vardag eller kan laga till fest utan att någon skulle tro att maten är kalorisnål.

Köp den på Bokus, Adlibris eller Isaberg Förlag

(uppdaterad med tryckkokning)

Slowcooking och tryckkokning- en introduktion och 80 recept alla kan laga
Detta är rutiga kokboken för slowcooking och nu även tryckkokning! Boken är nu en klassiker och den lär dig hur du ska komma igång med slowcooking med hjälp av färgkodade recept, tydliga instruktioner hur du kan förbereda kvällen innan så du kan bli bästa kompis med din slowcooker.

Detta är kokboken som visar dig bredden av allt du kan laga i din slowcooker.

Köp den på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking i vardagen

Det här är boken som räddar din matlagningsvardag!

Recepten i denna bok är baserade på torkade kryddor, buljongtärningar och andra smaksättare som de flesta har hemma. Sedan har jag kombinerat ihop dessa på massa olika sätt med olika råvaror för att få en bred variation på rätter.

Jag har också lagt extra krut på recept som kan gå 8-10 h så maten kan vara klar efter en dag på jobbet.

Köp den på Isaberg, Bokus, Adlibris eller Akademibokhandeln

Slottsdrakens kokbok- kungligt goda recept del 1

Ett matlagningsäventyr tillsammans med den matglada och busiga draken Flamma. För barn 9-12 år.

En unik kokbok för barn med recept som är logiska och tydliga. Ingredienser i användningsordning, redskap i användningsordning, redskapsikoner för att tydliggöra, tydliga instruktioner och en tidsbar där man kan se hur lång tid det tar.

Perfekt för alla barn och speciellt barn med NPF- diagnoser.

Köp boken på Bokus, Adlibris, Isaberg eller Akademibokhandeln

Drömmen om en kokbok
I hela mitt liv har jag drömt om att få släppa en kokbok och detta är resultatet!

Tillägg april 2023: Nu är denna kokbok uppdaterad även med tryckkokningsinstruktioner och ett nytt fint omslag 🙂 Det är samma recept som första trycket men jag har lagt till 3 nya enbart för tryckkokning

Att boken var efterlängtad var visst en underdrift för den sålde slut på 4 veckor efter vi släppte den och den låg även på 1:a plats på topplistan på Bokus inom kategorin Mat & dryck innan den sålde slut.

Exempel på hur recepten ser ut

Kommantarer från er:
”Nu har boken kommit och den är kanon. Jag ser fram emot att få prova alla recept. Bra jobbat Linda :)”

”Den här kokboken har allt! Vackra bilder, lättlästa recept och bra tips! Tro mig, jag lusläser boken som om det vore en roman! Ärligt talat, den bästa kokbok jag haft. Upplägget är jättebra, Linda”

”Fick den idag! Den ser jättefin ut & jag blir sugen på att börja testa recepten”

”Sitter och bläddrar i den nu och får lust att laga din mat. Fantastiska bilder och recept och pedagogiskt upplägg”

”Tack för din oerhört vackra bok, jag blir så inspirerad”

Här öppnar jag kartongen och ser min kokbok för första gången 🙂

Följ mig även på Instagram och Facebook

Ett utdrag ut boken- en del av innehållsförteckningen