Crockpotskolan med Lindas Mathörna

Crockpotskolan- i samarbete med Crockpot Nordic

Välkommen till Crockpot skolan!

Mitt namn är Linda och jag kommer vara din guide till denna underbara värld av slowcooking och tryckkokning.

Jag har skrivit tre kokböcker med slowcooking där en av den även innehåller tryckkokningsinstruktioner- läs mer om detta här: Kokböcker

Jag i mitt kök i Järna

Med detta inlägg så vill jag på ett enkelt sätt hjälpa dig att komma igång med slowcooking och tryckkokning och ge dig svar på vanliga frågor som ofta kommer upp när du lagar mat på detta sätt..

Jag har gjort filmer tillsammans med Crockpot där jag täcker in mycket av det grundläggande sakerna samtidigt som jag lagar massa mumsig mat 🙂

Vi börjar med en presentation av mig och hur jag kom igång med slowcooking 🥰🥰

Här lagar jag en av mina mest älskade recept- en grekisk gryta som du bara låter stå hela dagen och sedan smular fetaost över när du ska äta. Yummy!

Nu kommer en pulled chicken som man kan servera i hamburgerbröd, pitabröd, tortilla eller som jag gör här- i baobuns som jag ångkokar

Att laga mat i din Crockpot behöver inte bara betyda att du lagar kött, du kan göra grymt goda vegetariska rätter som den här enkla linsbolognesen t ex.

Om du har en Crockpot Turbo Express så kan du även laga mat med Sous vide. Kolla in detta inlägg när jag lagar lax..

Del 1- Vad är slowcooking?

Del 2- Hur fungerar en slowcooker?

Del 3- Kryddor och smaksättare

Del 4- Hur beter sig råvaror?

Del 5- Maxa logistiken, minska matstressen

Del 6- Billig slowcooking

Del 7- Slowcooking för dig som inte gillar att laga mat

Del 8- No waste slowcooking

Del 9- Baka i slowcookern

Del 10- Vad är tryckkokning

Säsongstema- Jul i slowcookern

Säsongstema- Nyår i slowcookern