Färskpotatissallad med pesto och salladslök

Detta kan du ha till allt! Som grilltillbehör, till kallskuret, till buffébordet, ja till det mesta som du äter på sommaren 😊

Du kan såklart lägga till grönsaker som t ex gurka, sockerärtor, rödlök, paprika eller fetaost eller stekt halloumi för en komplett picknickmeny.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇.

Färskpotatis med pesto och salladslök
4-6 portioner

800 g färskpotatis, kokad och nerkyld
1 dl röd eller grön pesto
2 salladslökar, skivade

Gör så här

  • Koka potatisen och låt svalna. Gärna över natten.
  • Blanda ner pesto och salladslök och rör om.

Tips att blanda i:

  • Gurka
  • Rödlök
  • Sockerärtor
  • Paprika
  • Skivad kassler eller skinka
  • Fetaost
  • Stekt halloumi
  • Stekta brödbitar i olja med vitlökspulver

Kokböcker från Lindas Mathörna

Läs mer här

0 comments on “Färskpotatissallad med pesto och salladslökAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *