Slowcookerkokboken

I hela mitt liv har jag drömt om att få släppa en kokbok och detta är resultatet- Den enda svenska kokboken om slowcooking som finns att få tag på 🙂

Att boken var efterlängtad var visst en underdrift för den sålde slut på 4 veckor efter vi släppte den och vi har nu fått in böckerna igen efter att ha skickat den på omtryck. Den låg även på 2:a plats på topplistan på Bokus inom kategorin Mat & dryck innan den sålde slut.

Du beställer boken på Isaberg Förlag, Adlibris , Akademibokhandeln eller från Bokus

Om boken
Boken inleder med tips och råd på hur du ska tänka när du börjar med slowcooking, hur du tänker kring råvaror, tillagningstid, inställningar.

Recepten är färgkodade efter svårighetsgrad. Grön är busenkelt, i stort sett bara att lägga i. Gult innebär kanske fler ingredienser eller ett försteg som stekning. Röd är lite extra avancerat med olika steg och ibland lite mer ovanliga ingredienser.

På de rätter som kan förberedas kvällen innan så står det vilka steg du gör kvällen innan, på morgonen och när du ska äta. Allt för att hjälpa dig att få ihop logistiken 🙂

Varje recept har noteringar om hur receptet är gluten- eller laktosfritt alternativt hur du kan göra rätterna utan gluten och laktos.

Exempel på hur recepten ser ut

Kommantarer från er:
”Nu har boken kommit och den är kanon. Jag ser fram emot att få prova alla recept. Bra jobbat Linda :)”

”Den här kokboken har allt! Vackra bilder, lättlästa recept och bra tips! Tro mig, jag lusläser boken som om det vore en roman! Ärligt talat, den bästa kokbok jag haft. Upplägget är jättebra, Linda”

”Fick den idag! Den ser jättefin ut & jag blir sugen på att börja testa recepten”

”Sitter och bläddrar i den nu och får lust att laga din mat. Fantastiska bilder och recept och pedagogiskt upplägg”

”Tack för din oerhört vackra bok, jag blir så inspirerad”

Här öppnar jag kartongen och ser min kokbok för första gången 🙂

Följ mig även på Instagram och Facebook

Ett utdrag ut boken- en del av innehållsförteckningen

9 comments on “SlowcookerkokbokenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *