Calzone på libabröd

Ok, denna är för bra för att inte lägga upp! Så enkelt och den kan varieras efter vad man har.

Libabröd är så himla användbart, jag gör pizza, wrap och paj (som deg) av den.. sist gjorde jag förättspizza med rödbetshummus, chevre och ruccola… Så galet gott!

Men tillbaka till calzonen 😊

Calzonepizza 4 st

4 stora libabröd

Ketchup alt ketchup blandat med tomatpuré (50/50)

Rökt kalkon

Grillad kyckling i småbitar

Ost i skivor

Tips på annat att ha i: Champinjoner, paprika, fetaost, runt skivad lök, kebabkött,… Det du gillar alltså..

Gör så här;

Bred på tomat på bröden, lägg på kalkon och kyckling, skiva ost och lägg på. Rulla ihop och fäst med en grillpinne.

In i ugnen på 200 g i 10-15 minuter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *