6 allt i ett- rätter för den ultimata slowcookingmiddagen

För att citera mina första ord i min ljudbok om slowcooking:

Tänk dig att det är en kall och frostig höstkväll. Det är mörkt ute och det blåser. Du känner att det biter lite i kinderna och misstänker att det är snö på väg. Du känner dig trött efter en lång arbetsdag och du är nu framme vid din ytterdörr. När du öppnar dörren slår värmen emot dig och samtidigt så kommer en våg av underbara dofter till dig. Du går fram till din slowcooker och lyfter på locket och däri ligger en grekisk gryta med kött, tomat, potatis, paprika, zucchini och rött vin som har stått och puttrat i din slowcooker hela dagen. Du tar en slev och lägger upp en stor portion i en av dina favoritskålar. Sedan smular du fetaost över grytan och skär upp några stora skivor grekiskt lantbröd och sätter dig vid matbordet. Du tar ett djupt andetag, andas ut och känner hur du slappnar av och börjar sedan äta..

Behöver jag säga mer? Nop- här är recepten, se så, börja planera dina middagar nu 😁😁 (och ja, slowcooking är elsnålt så det är helt rätt i dessa tider 👍)

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Läs om mina slowcookingkokböcker här.

Grekiska allt i ett gryta med fetaost och oliver

Hel kyckling med potatis och morötter

Maklobe i slowcookern

Allt i ett – chili med chipolte

Köttfärsgryta med potatis, morot, palsternacka och tomat

Lammlåda a la butler med ris

Reklam för mina kokböker

Kokböcker, ljudböcker och Slowcookingskolan från Lindas Mathörna

Slowcooking och tryckkokning- en introduktion och 80 recept som alla kan laga – Köp den på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

”Kom i form med din slowcooker”– beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

”Slottsdrakens kokbok- kungligt goda recept” en unik kokbok för barn i 8- 12 års åldern som blandar recept med sagor om draken Flamma som lär sig laga mat. Beställ på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

2 comments on “6 allt i ett- rätter för den ultimata slowcookingmiddagenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *