Jul i slowcooker- 4 advent

Idag är det 4:e advent och bara några dagar kvar till julafton. Detta år blir det annorlunda på många sätt och efter att ha varit sjuk i Corona (men mår bra nu) så förstår jag ännu mer varför vi måste skydda varandra. Det är en hemsk sjukdom och vill verkligen skicka ett innerligt tack till alla vårdinstanser och vårdpersonal som jag träffat och pratat med för att ni finns när man behöver det som mest! Ni är utan tvekan hjältar!!

Så med detta sagt så vill jag nu hoppa in i julen igen med hull och hår! För om världen är konstig så kan vissa saker vara som vanligt och jag pratar såklart mat!!! Och att laga julmaten i din slowcooker kommer alltid vara en utmärkt idé 🙂

Så inför julen så har jag nu samlat mina juligaste recept så kan ni gå loss där hemma!

Julskinka

Risgrynsgröt

Glögggryta med bacon, champinjoner och kakao

Vegetarisk glöggryta med rotfrukter

Kålpudding med grönkål, vitkål och glögg

Glöggkokt pulled beef med vitlöksfräst grönkål och picklad rödlök

Indisk lammgryta med kanel, koriander och chili

Köttbullar

Indisk linsgryta med kokosmjölk, kanel och kardemumma

Lussebullskaka

Tillbehör:
Grönkålssallad med apelsin och granatäpple

Slowcookerkokboken: Den sålde slut på 4 veckor! Helt fantastsiskt och det visar verkligen att det finns behov av en kokbok i slowcooking. Vi har skickat boken på omtryck och så fort den kommer så kommer vi hojta till. Håll utkik här och på Isaberg Förlag

Om tävlingen världens mat: Jag kommer att göra klart den efter nyår 🙂 så håll ut… måste få tillbaka min smak helt..

Följ mig på Instagram och Facebook för mer inspiration om matlagning i vardagen

slowcookerkokbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *