Påsken i en slowcooker! 9 recept för det godaste påskbordet

Snart är det påsk och jag kan bli lika förundrad varje högtid att jag blir lika pepp varje gång en högtid närmar sig för att prova fram nya recept.

Lamm, lax, sill, köttbullar och ägg är mina favoriter och här har jag samlat ett gäng supergoda recept som du kan laga. Om du inte provat pulled lamm i sojasås så MÅSTE du prova! Den är fullkomligt amazing!

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och här om vilka Crock-Pots jag använder

Vitlöksspäckad lammstek

Pulled lamm med citron, honung, timjan och balsamvinäger med fetaost och picklad rödbeta

Lammstek på ratatuillebäd med potatis toppad med chevre

Lammbolognese med cheve

Pulled lamm med vitlök, chili och sojasås

Pulled lamm med sojasås

Skinka

Bästa köttbullarna NÅGONSIN

Köttbullar med kryddpeppar

Paj med sparris och sockerärtor toppad med räkor och lax

0 comments on “Påsken i en slowcooker! 9 recept för det godaste påskbordetAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *