Slowcookingdagen, tävling och bokmässan

🎉🎉🎉Hurra för idag är det slowcookingdagen! 🎉🎉🎉

Ni har lagat: linsgrytor, risgrynsgröt, grekiska allt-i-ett grytan, morotssoppa, kalops och mycket mer! TACK för att ni delar med er till mig- det är ju det ABSOLUT bästa som finns när mina recept blir lagade och uppskattade ❤❤ Delar några länkar längre ner med vad ni lagat 🙂 Det här var ju bara startskottet- sluta INTE dela med er av vad ni lagar, vi måste fortsätta sprida slowcookingglädje!!

Tävlingen om min första (alltså jag kan nu säga första kokbok, hur coolt är inte det??) slowcookerkokbok på Facebook är nu avgjord och den lyckliga vinnaren är Linnea som jag hoppas får mycket användning av denna bok.

Tyvärr blev mitt konto hackat så många fick ett meddelande om att de vunnit och att de skulle klicka på en länk- om ni fått detta- klicka INTE och radera på en gång…

Bokmässan i Göteborg

Men mera roligt- jag är nu i Göteborg och ska på lördag laga mat och prata slowcooking med Alexandra Zazzi. 10.30 kör jag igång. Andra som ska laga mat på samma scen under helgen är Tareq Taylor, Tina Nordström, Zeina, Sofia Wood och Niklas Ekstedt så jag är inte alls nervös (stor ironi) och hoppas jag inte bränner ner något 😂😂😂.

Följ mig på Instagram för uppdateringar.

Om du kommer live på mitt seminarium så har du chansen att vinna en Crock-Pox Express!!!

Recepttips från vad ni lagat idag

Risgrynsgröt

Linssoppa med halloumi

Morotssoppa

Kalops

Grekisk gryta

Linssoppa med saffran, potatis och citron

Fiskgryta med kamouflerade rotsaker

Ny kokbok i sep

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

0 comments on “Slowcookingdagen, tävling och bokmässanAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *