5 härliga soppor för slowcookern och bokmässan

Sitter på tåget hem från bokmässan och sitter och smälter alla intryck. Är så tacksam över att få möjlighet att göra alla dessa tokiga saker som jag för 2 år sedan bara skulle drömt om.

Två kokböcker om slowcooking, en ljubok, få laga mat på bokmässan och prata slowcooking med Alexandra Zazzi inför massa kameror och träffa massa underbara människor som antingen är nyfikna på slowcooking eller är redan lika frälsta som jag.

En lycklig vinnare gick även hem med en Crock-Pot Express som jag lottade ut bland de som var på plats på seminariet.

Men nu är det tillbaka till vardagen och jag har såklart redan börjar fundera över hur matveckan ska se ut 🙂 Just nu är jag så sugen på soppor med goda bröd till. Soppor är dessutom så bra för de kan stå hela dagen och det är verkligen bara att sleva upp när det är dags att äta.

Så här kommer fem stycken kanonmumsiga soppor:

Linssoppa med rivna rotsaker och stekt halloumi– en perfekt vardagssoppa med massa grönsaker och rotsaker som du toppar med stekt halloumi för extra matig och lyxig känsla

Cowboysoppa med köttfärs och potatis- detta är en så mustig och mättande soppa med både köttfärs och potatis som är perfekt en kylig höstkväll

Klassisk köttsoppa- Detta är en klassiker och med sin enkelthet får fram smaker på ett fantastiskt sätt när den får stå i din slowcooker hela dagen.

Krämig blomkålssoppa med bacon och chèvre– Superenkel soppa som med toppingen känns som en lyxmåltid!

Fisksoppa med lime, saffran och vitlök– Denna kombination av smaker är underbara och du lägger bara ner fisken på slutet medan du skär upp brödet.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

Slowcookingkokböcker

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris0 comments on “5 härliga soppor för slowcookern och bokmässanAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.