Slowcookingskolan: säsongstema- Påsk

Påsktider är för mig ägg, sill och lamm. Sill har jag ännu inte klurat ut hur jag ska laga i slowcookern 😂 men ägg och lamm, nu snackar vi! Påsk betyder också primörer så har bakat in några mumsiga recept och även lite våriga rätter som kändes rätt för denna team.

Välkommen till slowcookingskolan: Påsktema

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lamm4-1024x757.jpg
Pulled lamm med sojasås

Pulled lamm med sojasås

Etiopisk lammgryta

Lammbolognese med chevré och valnötter

Pulled lamm med citron, honung, timjan och balsamvinäger med fetaost och picklad rödbeta

Paj med sparris och sockerärtor och räktopping

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är p%C3%A5skpaj-1024x672.jpg

Lammstek

Slökokt nyskördad lök

Omelett med rödbetor, chevre och valnötter

Butlers lammlåda med potatis, aubergine, paprika och tomat

Lammgryta med ratatouille och potatis toppas med chevre

Här kan du läsa om mina slowcookingkokböcker

0 comments on “Slowcookingskolan: säsongstema- PåskAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *