Libapaj i Crock-Pot

Meeeen vad fullkomligt genialt!!! Swish och så har du en underbar paj klar… Använde köttfärsröran från Lahmancunpizzan som jag gjort tidigare i Crock- Poten men det går säkert strålade att köra en annan pajfyllning, prova något eget och berätta om det blev bra 🙂

Libapaj 

1 stort libabröd

Köttfärsröran här

1 ägg och 1 dl mjölk eller grädde

Riven ost

Gör så här:

Lägg ner ett bakplåtspapper eller en bakduk som du kan återanvända (fick detta tips av en läsare som provade och det gick utmärkt- så vill man tänka lite extra på miljön, köp en bakduk och använd den 🙂

Tryck ner libabrödet i Crock-Poten- Nu hade jag min DuraCeramic som är praktiskt rund, har du en anna form kan du säkerligen skära till bröden lite så de passar.

Ta Lahmancunfärsen och blanda i 1 dl mjölk eller grädde och ägget och blanda runt. Lägg ner färsen på libabrödet och strö över ost. Kör på låg i 3 h- sista timmen så lägg en träslev under locket så blir den bättre med färg och yta.

   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *