Slowcookingskolan

Välkommen till slowcookingskolan!

Mitt namn är Linda och jag kommer vara din guide till denna underbara värld av slowcooking.

Med denna bloggserie så vill jag på ett enkelt sätt hjälpa dig att komma igång med slowcooking och ge dig svar på vanliga frågor som ofta kommer upp när du slökokar.

Det kommer säkert komma till flera ämnen allt eftersom jag får veta vad just du vill veta. Så maila (linda@lindasmathorna.se) , kommentera i inläggen eller skicka ett meddelande på Facebook om vad just du vill veta om slowcooking.

Jag i mitt kök i Järna

Del 1- Vad är slowcooking?

Del 2- Hur fungerar en slowcooker?

Del 3- Kryddor och smaksättare

Del 4- Hur beter sig råvaror?

Del 5- Maxa logistiken, minska matstressen

Del 6- Billig slowcooking

Del 7- Slowcooking för dig som inte gillar att laga mat

Del 8- No waste slowcooking

Del 9- Baka i slowcookern

Del 10- Vad är tryckkokning

Säsongstema- Jul i slowcookern

Säsongstema- Nyår i slowcookern

Säsongstema- Påsk i slowcookern

Säsongstema- Midsommar i slowcookern