Nu är vi inne på dag 5 i min One week of slowcooking 😊
Jag blir sååååå glad när ni meddelar vad ni lagar denna vecka! Fått veta att ni lagat denna mustiga köttfärssoppa, chili con carne och sweet chilikycklingen med jordnötssmör.
Tacogryta med potatis och majs
4-6 portioner
500 g nötfärs
5 potatisar, skurna i mindre bitar
1 påse tacokrydda
1, 5 köttbuljongtärning
1 burk (400g) krossade tomater
3 dl vatten
2 msk tomatpuré
1 liten burk majs, avrunnen
0.5 msk oregano
1 tsk salt
Gör så här:
- Bryn färsen i en stekpanna eller direkt i din slowcooker om du har den funktionen.
- Lägg ner resten av ingredienserna och rör om.
- Kör på LÅG i 8-9 h eller HÖG i 6-7 h.
- Rör om och servera med gräddfil och nachochips.
Veckans One week of slowcookingrecept
Dag 1- Pulled pork a la kebab
Dag 2- Köttfärssås
Dag 3- Köttfärsgryta med svartvinbärssaft, svamp och creme fraiche
Dag 4- Grekisk linssoppa
- Nya slowcookingkokboken ”Slowcooking i vardagen” är här- Den går nu att beställa via Isaberg, Bokus, Adlibris eller där böcker säljs på nätet 😍😍
- Nu sätter vi slowcooking på kartan med en egen slowcookingdag! 23 sep kör vi!
- Jag ska laga mat och prata slowcooking på bokmässan
psst…i vinter kommer även min ljudbok om slowcooking…
Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
0 comments on “Dag 5- One week of slowcooking: Tacogryta med potatis och majs”Add yours →