Boksläpp ”Slowcooker i vardagen” den 10 september!

Detta inlägg innehåller reklam för min nya kokbok

Nu är det nära 😍🤩🤩 Den 10 september är den officiella boksläpp- dagen för min nya kokbok och detta kommer jag fira såklart 🙂

Ni som har förbeställt kommer att få era böcker från förlaget utskickat under veckan som kommer efter det och jag vill såklart att ni berättar för mig vad ni tycker 🙂 Vad lagar du, vad är du sugen på att laga, vad ska du bjuda på, vad tyckte barnen, partner, släkt, vänner. Berätta via Instagram, Facebook eller bara skicka ett mail. Er feedback är det som gör mig lycklig! Jag läser allt och blir så inspirerad av era tips och önskemål.

På Coop Folkparken i Södertälje kommer jag stå med ballonger och serpentiner och massa böcker mellan 15.00 -17.00 den 10 september. Du kommer kunna köpa den nya boken och få den signerad på plats 🙂 Min kyl kommer även vara fylld med ett speciellt mumsigt recept. Eller kom bara förbi och säg hej 🙂

Om kokboken

Recepten i denna bok är baserade på torkade kryddor, buljongtärningar och andra smaksättare som de flesta har hemma. Sedan har jag kombinerat ihop dessa på massa olika sätt med olika råvaror för att få en bred variation på rätter. Det finns 5 kategorier- kött, kyckling, fisk, vegetariskt och frukost och totalt landade vi ett 60-tal recept.

Jag har också lagt extra krut på recept som kan gå 8-10 h för ni har efterfrågat just sådana recept.

Exempel på rätter:
– Pulled beef i korvbröd
– Aprikoskyckling med zucchini
– Fiskgryta med saffran, kokosmjölk och räkor
– Vegetarisk asiatisk linsröra med äggnudlar
– Päron och havregröt med valnötter

Sedan har jag gjort olika temauppslag som jag kallar för X 3. Då gör du en bas i slowcookern (t ex ratatouille) och sedan har jag använt den på tre olika sätt. Med ratatouille gjorde jag en pasta med parmesan, en pizza med riven hallouimi och sen shakshuka med ägg.

0 comments on “Boksläpp ”Slowcooker i vardagen” den 10 september!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *