Köttfärssoppa med curry och äpple i slowcooker

Alltså denna blev såååå god! Mustig och smakfull och med en twist med äpplena. Sjukt gott med ett snabbgjort vitlöksbröd till.

Köttfärssoppa med curry och äpple
4-6 portioner

Ingredienser
600 g nötfärs
2 tsk lökpulver
2 tsk vitlökspulver
2 äpplen, slakat och tärnat
4 tsk curry
8 dl vatten
3 kalvbuljongtäringar
4 msk tomatpuré
1 burk krossade tomater
1,5 msk äppelcidervinäger
1 msk kinesisk soja
salt, peppar

Gör så här:
Bryn köttfärsen i en stekpanna eller direkt i din slowcooker om du har den funktionen. Lägg ner resten av ingredienserna och kör på låg i 6-8 h

Servera med vitlöksbröd som du gör på 3 minuter- skär upp brödskivor av t ex Levainbröd, bred smör på, krydda med örtsalt och lite vilökspulver, in i ugnen i ca 5 min på 200 grader

I november kommer min slowcookerkokbok 🙂 nu kan du förbeställa den via Isaberg Förlag HÄR. Den kommer säljas via Bokus och Adlibris när den släpps.

Följ mig på Instagram och Facebook för mer matlagning i vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *