Veckans slowcookertips v 9

Vill du få tips på veckans slowcookermiddagar? Här kommer tre recept, ett med kött, en med kyckling och en vegetarisk.

Jag gillar (läs älskar) att planera! Jag planerar allt (även när jag sover), ibland i absurdum 😂😂 men mat kan man aldrig planera för lite. Jag tror det är därför jag älskar att laga mat i slowcookern för jag får:

1. Planera så jag slipper tänka resten av veckan- big win i vardagslogistikkaoset

2. God mat- för att liksom hallå 😊 🤩 slökokning är bäst!

3. Massa mat! Så jag har matlådor när som helst 😊 till jobbet, för extremt trötta kvällar och rester på helgen när man bara vill vara ute…

Jag tänkte att ni kanske vill ha tips på vad man kan laga i veckan. Så här kommer tre recept och gillar ni detta så kommer jag fortsätta med det.. kommentera gärna vad ni vill se för recept i framtiden 😊😊

Biff stroganoff

Veckans kött
En klassisk Biff Stroganoff slår aldrig fel!

Veckans kyckling
En superenkel och billig tacokyckling på kycklingben varierar den vanliga köttfärstacosen

Veckans vegetariska
En linsbolognese som blir så himla god

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

Linsbolognese

0 comments on “Veckans slowcookertips v 9Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *