Crockpannkaka med kalkon och keso

Tänk ugnspannkaka….fast i Crock-Poten… och utan mjöl och med keso istället. Vet inte riktigt vad den är så jag döper den härmed till Crockpannkaka! Oavsett namn så är den väldigt god 🙂 Den är glutenfri och fettsnål och har ett högt proteininnehåll så toppen om man önskar .

Crockpannkaka med kalkon och keso

500 g Keso eller Keso mini
4 ägg
1, 5 msk fiberhusk
1 dl mjölk
150 g rökt kalkon eller kycklingbacon
Salt och peppar

Gör så här:

Mixa ihop ägg, keso, fiberhusk och mjölk med en stavmixer. Krydda med salt och peppar. Lägg ner bakplåtspapper i Crock-Poten och häll ner smeten. Tryck ner kalkonen som du skurit i bitar och kör på låg 2,5 – 3,5 h. Lägg en träslev under locket sista timmen.

Lyft ur och och servera med lingonsylt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *