Tacokyckling i min nya Crockpot

Tacokyckling i min nya Crockpot

Det här är så enkelt att det nästan blir löjligt. Kan vara det kortaste recept jag skrivit… Desto större fokus vill jag ju lägga på min nya, fantastiskt vackra Crockpot ❤❤ Min DuraCeramicgryta ❤ är den inte fin?

Jag blir ju så löjligt uppspelt av nya leksaker så har liksom gått och klappat på den några dagar och bara njutit av att den är här… Detta är en uppgradering för mig då jag under alla år lagat i min basic Crockpot, som har varit fantastisk, men det bästa med den här är ju stekfunktionen (som jag inte använde i detta recept men det kommer snart) som kommer spara ännu mer disk och tid i min matlagning… Ok, till receptet då… (Så länge ni förstått hur happy jag är)

Tacokyckling tycker jag blir bäst på kycklinglår eller klubbor då det köttet inte blir torrt lika lätt. Gör en stor omgång och ha färdigt att ta fram när helst du är sugen.
Tacokyckling

2 kg kycklingklubbor

2 påsar tacomix eller faijita mix

Lägg ner i crockpoten, blanda runt kryddmixen, kör på låg i 4-5 h

Är vi redan klara? Japp 👍😀

Servera med traditionella tacotillbehör som tortillabröd, riven ost, sallad, lök, majs, tomat, tacosås och guacamole

9 comments on “Tacokyckling i min nya CrockpotAdd yours →

  1. Den här receptet var ju super! Hade inte mycket tid på morgonen och slängde bara in de tinade kycklingbenen i slow cookern tillsammans med kryddorna (hade ingen tacokrydda så jag använda Nandos-krydda) och sen var de underbart goda när vi kom hem! Kommer definitivt göra detta igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *