8 Crock-Pot-recept för att klara matlagningen fram till semester

den

Någon mer än jag som är trött? Nu är det sista rycket innan semesterna och min matlagning är allt annat än planerat så jag skriver detta lika mycket till er som till mig själv, för att få inspiration till att äta något annat än take-away, färdiglagat eller märkliga kombos för att det råkar finnas i kylen… sist blev det någon form av skink, kyckling, ägg, ost- kombo på smörgås.

Så här kommer 8 recept som känns somriga, du kan göra dubbla satser och ha matlådor resten av veckan och de går fort att göra

PS: Glöm inte att gå in på min Instagram och följ mig där också för matlagningstips i vardagen

Köttbullar med bulgur i tomat och auberginesås
Nötfärs och bulgur utgör basen för dessa köttbullar som får koka länge i tomatsås med aubergine, det är en finurligt allt-i-ett rätt som står sig utmärkt flera dagar i kylen

Sweet chili kyckling med jordnötssmör
Denna är en klassiker- väldigt enkel och så god- gör dubbel sats på såsen- det behövs!

Chili med sötpotatis
En väldigt god rätt som står sig utmärkt själv med grönsaker, men med lite gräddfil, tacochips och lime blir det en lyxlunch!

Vegetarisk linsbolognese
Klassiska smaker men med belugalinser- väldigt gott och billigt

Koreansk bulgogibowl
Du kör en otroligt smakrik köttfärs som du serverar som en bowl med ris, grönskaker, stark sås och inlagda grönsaker och ingefära- otroligt fräscht

Pulled pork med sweet chili på skinkstek
Gör den och ät med ris, med tacotillbehör, med pommes eller som topping på en sallad… variationerna är oändliga

Sötpotatis som är ljuvligt krämig
Kör ett gäng potatisar och mosa dem så har du en otroligt krämig sötpotatismos som du kan äta till kallskuret- rostbiff, lufttorkad skinka, grillad kyckling eller någon varm pulled som du gjort 🙂

Äppelpuddinggröt
Mealprepp går även att göra för frukost- gör en stor sats, portionera i burkar och bara värm på morgonen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *