Februari, vabbruari- kärt barn har flera namn! Oavsett så är februari en månad då många är sjuka. Det var länge sedan vi fick ordentligt med sol och även om denna vinter varit oroväckande mild så har vi inte fått mer sol. Så det är inte en dag för sent att boosta upp kroppens immunförsvar med massa goda slowcookerrätter.
Mina favoritingredienser är vitlök och ingefära så flera rätter har asiatisk touch. Men lime, kokosmjölk, chili tillsammans med vitlök och ingefära är extremt svårslaget!! Men underskatta inte kraften av de vitlöksdoftande grekiska köttbullarna.. <3
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook
Grekiska köttbullar– tomat och massa vitlök gör att hela kroppen mår bra!
Bahn mi – Kött som körs i marinad av ingefära, vitlök, lime mm. Servera med färska grönsaker i libabröd
Koreanska köttbullar gör du enkelt i slowcookern och serverar med de inlagda grönsakerna! Ös på med inlagd ingefära!!!
Thaifärsgryta med nudlar– kokosmjölk, ingefära, lime, chili <3 Gör en stor sats och mealpreppa för resten av veckan!
Indisk linsgryta med kokosmjölk, kanel och kardemumma- bara ren lycka!
Tom kha gai – Även här kokosmjölk, ingefära men även morötter och champinjoner. För en trött och ömmande hals är denna helt fantastisk!
0 comments on “Slökokta rätter för att boosta immunförsvaret”Add yours →