Kyckligwrap med fetaost för stranden

Detta recept är framtaget i samarbete med Coop Folkparken

Här kommer det första receptet i mitt samarbete med Coop Folkparken. Läs mer om samarbetet i detta blogginlägg

Solen strålar på och även om jag inte har semester längre så är vi nog på stranden nästan varje kväll ändå. Då är det perfekt att dra ihop något snabbt och mättande och framför allt gott!

Kycklingwrap med fetaost för stranden
4 portioner
1 pkt färdiggrillad kyckling
1 pkt libapröd
150 g fetaost, COOP
1 påse bladspenat, ÄNGLAMARK ekologiska bladspenat
1 stor rödlök, finskivad
Green Goddessdressing

Gör så här:

  • Bred ut libabröden bredvid varandra
  • Lägg på spenat och kyckling på varje bröd
  • Smula över fetaost och lägg på rödlök
  • Ringla över Green Goddessdressingen
  • Rulla ihop till wraps, fäst ihop dem med en grillpinne och packa in dem i smörgåspapper

Receptet har tagits fram av Lindas Mathörna i samarbete med Coop Folkparken

Följ mig även på Instagram och Facebook för matlagningstips i vardagen och skapandet av slowcookerboken som kommer i november 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *