Färskpotatissallad med fetaost och nektariner

Detta recept är framtaget i samarbete med Coop Folkparken

Sista grillrycket innan hösten! Då gör du denna potatissallad med fetaost och nektariner! Det är en vansinnigt bra och kanske lite otippad kombo men våga prova 😊😊 vad kan hända liksom??

Färskpotatissallad med fetaost och nektariner
6-8 portioner

Ca 20 färskpotatisar
2 paprikor
2 rödlökar
1 pkt sockerärtor eller suger snaps (ca 20 st)
1 knippe rädisor
150 g fetaost, Coop
5 nektariner
1 påse grekisk dressingmix (som du blandar med vatten och olja)

Gör så här:
• Koka potatisen mjuk och låt den svalna. Du kan med fördel koka den dagen innan.
• Skär paprikorna i bitar, skiva rödlöken tunt, dela rädisorna på mitten och dela
sockerärtorna på hälften.
• Lägg ner potatisarna och grönsakerna lt i en stor skål
• Blanda ihop dressingen (1 påse) och häll den över potatisen och grönsakerna
• Skär fetaosten och nektarinerna i mindre bitar och lägg dem ovanpå salladen

Såg den här när jag gick in på Coop Folkparken idag 🤩🤩 så roligt!

Glöm inte att följa mig på Instagram

Slowcookerkokbok kommer nov 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *