Frukostar i vårsol

Frukostar lagade i slowcooker? Såklart 🙂 det finns inga gränser för vad man kan göra med din slowcooker 🙂

Jag är oerhört lyckligt lottad med att jag har en helt amazing altan som fångar solen från dig går upp till den går ner. Och det bästa jag vet är när jag bara kan öppna dörren på morgonen och sätta mig i solen och äta frukost. Det är lycka för mig 🙂

Men vad äter jag på altanen? Det finns massor av varianter och på bilden äter jag vaniljkvarg med färska blåbär, hallon och jordgubbar. Det är min favorit när bären kommer. Men självklart så finns det så många goda saker du kan laga i din slowcooker 🙂

Vi har en äppelpuddinggröt… ish. Den är som en gröt, en chiapudding och äppelkompott i ett 🙂 Så egentligen massa mums i en skål.

På tal om kompott så är denna äppelkompott underbar att äta med lite mjölk, som topping på kvarg med granola eller på morgongröten. Gör en dubbelsats och prova allt 🙂

Sedan kan du såklart äta risgrynsgröt året om 🙂

Sen om du som jag tycker att kan man äta havregrynsgröt med mjölk och bär så kan du lika gärna äta havrepaj med äpplen och päron med vaniljkvarg. Jag brukar använda stevia som sötning.

Slowcookerkokboken
Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

0 comments on “Frukostar i vårsolAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *