Färskpotatis med sparris, lök och citron i slowcookern

OH MY GOD! Gör detta till sommarens lax eller grillat eller bara som den är och doppa i aioli.

Så enkelt och gott! Jag åt den till varmrökt lax och romsås, magi!!

Färskpotatis med sparris, färsk lök och citron

1 kg färskpotatis, tvättad
1 bunt sparris
1 bunt färsk lök, delade på hälften
1 citron, delad i 3 tjocka skivor
2 msk olivolja
1 msk vatten
1 tsk vitlökspulver
1 tsk salt

Gör så här:

  • Lägg mer potatis, sparris och lök i slowcookern.
  • Blanda ihop olja, vatten, salt och vitlökspulver och häll över och blanda om.
  • Lägg på citronen.
  • Kör på HÖG i 5-6 h.

Om du vill ha en mer krispig sparris, lägg ner den de sista 30 minuterna innan du äter 🙂

Ny kokbok i höst 🤩 Kom i form med din slowcooker!

Jajamensan, det är klart det kommer en till kokbok! Denna gång tar jag avstamp i mångas önskan att kaloriberäkna recept och hålla ner på kalorierna. Läs mer om den nya kokboken här

Leker med olika maträtter för omslagsbild till nya kokboken

Slowcookingkokböcker

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

2 comments on “Färskpotatis med sparris, lök och citron i slowcookernAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.