Kom i form med din slowcooker- Ny kokbok i höst!

Reklam för att det kommer fler kokböcker 🤩🤩 I september kommer min nya slowcookerkokbok och denna gång tar jag avstamp i en hälsosam matlagning. Detta blir en kokbok proppfull med goda recept som är hälsosamma och kaloriberäknade. Det kommer finnas olika kalorinivåer så du kan välja en rätt som passar just ditt behov.

Köp den på BokusAdlibris eller Isaberg Förlag

Om du är som jag och behöver tänka på vad jag stoppar i mig men samtidigt vill äta riktigt god mat, då är detta boken för dig! Jag skojar inte när jag säger att i denna kokbok har jag några av mina bästa recept jag kommit på! Vad sägs om Albondigasköttbullar i baguette med serranoskinka och chimichurri, kycklingsoppa med majskolvar och stekta citronskivor, kryddig fiskgryta från Bangladesh, Osso buco eller lamhacunpizza med topping av högrevsgryta, gurka, mynta, fetaost och granatäpple 🤩🤩

Jag har kört de flesta viktnedgångsprogram och sådana program är toppen för att bli medveten vad man äter och får stöd och hjälp i sin viktresa. Nu är jag dock i en fas i mitt liv där jag tänker hållbar vikt och börjar fundera vad det betyder att ”vara i form”. Vad är egentligen min form?

Jag är hälsopedagog och träningsinstruktör sedan 20 år tillbaka och har hjälpt många med att komma igång med sin träning och börja bli medvetna om vad man äter så denna bok är på ett sätt en naturlig kombination av min erfarenhet inom hälsa och min matlagning.

Jag har varit st L, M, S, XS, M, L , XL och har väl en låda kläder för varje storlek. Men jag blir äldre och kroppen förändras och min form är inte samma som din form. Det finns så många olika former- fyrkantig, rund, trekant, sexkant och den yttre formen säger inte alltid vad som är BRA form. Det handlar mycket om att se sin kropp som EN form, och inte lägga för mycket värdering i om den är bra eller dålig. Den ÄR och hur ska just du må och se ut för att vara i DIN bästa form?

Så vad är min upplevelse av att vara i form? Det är att ha en hälsosam vikt, kunna träna som jag vill utan att få skador, känna att min astma är under kontroll och känna mig fin.

Jag brukar säga till mina träningsdeltagare att – Nu ska vi komma i form… och rund är också en form! 😂😂

Mina deltagare har alla möjliga olika former och storlekar men de kan köra järnet med mig på BodyCombat och spinning så jag skulle definitivt säga att de är i form!

Jag är så otroligt förväntasfull över vad ni kommer tycka om denna bok! Den kommer släppas i samband med bokmässan i Göteborg i slutet av september. Sen kan jag garantera att hela hösten och vintern kommer vara full med knasigheter och bus 🤩🤩🤩

Jag bara måste hylla min Eva! Eva på Isaberg förlag som är en av de bästa människor jag träffat. Förutom att hon bara är en underbar person så är hon så full av ideer och bus att vi lätt kan prata bort en timme och det är inte en sekund tyst för vi bara kommer på nya knasiga saker hela tiden.

Det ni inte kanske vet är att när jag var deppig och kände att min första kokbok aldrig skulle bli av så sa min man – Men prova att skicka det till förlag igen.. (hade gjort det tidigare och fått nej). Jag surfade runt och var rätt butter, tills jag hamnade på Isabergs hemsida. Det var en sån härlig samling av mat, caféböcker, knasiga böcker om korsstygn, barnböcker, litteratur för skola och särskola, musikinstrument och kålrötter. What´s not to love here!!! Jag mailade Eva, hon ringde upp dagen efter, sen dess rockar vi! ❤❤❤❤❤

Gå gärna in och kika på alla böcker, det finns veganböcker, chokaldböcker och allt mellan himmel och jord 😊😀

Så denna sommar blir en stor uppladdning inför höstens slowcookingsäsong. Det blir slowcookingskola, slowcookingdagen 23 sep, bokmässa, matmässa, en bokrelease (eller kanske 2 😉😉) och massor av goda recept!

Men ställ inte undan slowcookern i sommar! Den är ju fantastisk året om!

Jag i full gång

4 comments on “Kom i form med din slowcooker- Ny kokbok i höst!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *