Cherry on the top

Cherry on the top

Jag fick ett litet körsbär av Vladi och insåg att jag skulle skicka vidare och skriva lite, så här kommer det:

Vladis motivering

Linda Lagerstrand – min fd boss på gymmet i Södertälje, som har nyss flyttat hem efter en översvämning. Hon är duktig på att projektleda, bemöta människor och driva gymmet efter kundernas önskemål

The Cherry on the Top Award innebär att the Cherry ska göra följande:
1. Tacka den som gav mig utmärkelsen.
2. Kopiera utmärkelsen till min blogg
3. Avslöja tre saker man gillar
4. Skicka körsbäret vidare till fem andra bloggare som förtjänar det.

Jag blir så glad att Vladi gav mig detta körsbär för det, tillsammans med lite tjat 🙂 fick han mig att komma igång igen med bloggen. Vladi är en person som jag beundrar för sitt engagemang i det han gör och sin förtjusning över saker som gör honom glad! Jag skulle nog säga att det inte finns något ont i hela den människan…

Tre saker jag gillar…

1. Hålla klasser! Kommer nog aldrig sluta med det- det ger mig energi, gör mig glad, extatisk mm. Jag har kört minst 2 klasser i veckan i snart 9 år och det blir bara roligare och roligare 🙂 Att möta alla människor i en positiv miljö där vi leker, träna och har roligt gör mitt liv glädjefyllt!

2 . Min man är min inspiration, min livslånga kärlek, min stöttepelare, min motsatt, min själsfrände! Utan honom vore mitt liv extremt trist… skrattar aldrig så mycket som tillsammans med honom… och tillsammans med vovvarna är livet en fest

3. Att utmanas och utvecklas- jag behöver utmaningar för att brinna och för att känna att jag hela tiden strävar efter att bli en bättre människa, en bättre chef, en bättre instruktör, en bättre vän mm. Utan mål och utveckling stagnerar jag och blir inte det bästa jag är… så BRING IT ON!

Jag skickar mina körsbär vidare till:

Skickar ett körsbär tillbaka till Vladi – när han skriver så berörs jag och hans perspektiv på livet och träning ger mig inspiration

Det andra körsbäret skickas till Leon Hobro som är en otroligt duktig instruktör och har varit hos oss några gånger och kört BodyCombat och charmat sönder alla deltagare med sin danska och sitt härliga och pedagogiska sätt att instruera.

Körsbär nr 3 går till Dorotka Baburin som jag inte har kört för så mycket själv men mer träffat som inhyrd inspiratör till oss  och som kollega på WorldClass.  Jordnära, härlig och inspirerande så bjuder hon på sig själv och man kan väl inte missa att hon älskar att dansa 🙂

Jag läser inte så mycket bloggar så det blir bara dessa 3 som får… kanske delar ut 2 till om jag hittar fler bloggar jag gillar 🙂

2 comments on “Cherry on the topAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *