Nytt år, gamla vanliga löften

Nytt år, gamla vanliga löften

Undrar om jag något år kommer lova mig själv att bygga en friggebod eller göra konstruera en rymdraket eller något annat som jag aldrig testat förut… för jag, som säkert 1000 000 andra svenskar lovar att hitta sin form, gå ner i vikt och få den där kroppen som man alltid önskat.

Jag vet att jag inte är ensam för om en vecka startar gymbranschens mest hektiska tid. Gruppträningspassen är fulla, löpbanden rullar dygnet runt och med privilegiet att arbeta som platschef och instruktör på ett gym så har vi som jobbar på dessa gym en fantastiskt rolig tid!

Det är upplyftande att se så många människor ge sig sjutton på att ge sig själva ett hälsosammare liv. Jag hoppas att under detta år så kommer ett gäng till hitta sin träningsglädje precis som jag gjort! Så min uppmaning till er är

– Våga prova ALLT! Du är verkligen inte ensam med att vara förvirrad just nu, så ingen kommer tycka du är knäpp för att du vimsar runt på zumbapasset eller undrar varför jag skriker JAB! på BodyCombaten- ge dig hän för energin och ge allt en chans

– Vi som är instruktörer tycker att, ni som vågar prova våra pass utan att ha en blekaste aning om vad ni ger en in på, är supercoola! Det är ni som vi pratar om i omklädningsrummet med beundran i rösten och som inspirerar oss att bli ännu bättre med förhoppning om att ni tycker att det är lika kul som vi gör.

– Och även om ni inte förälskade er i just BodyCombat så gav ni er själva en ny upplevelse och det är alltid berikande om inte annat än för att ni vågade.

Jag lovar alltså detta år att våga göra minst 3 saker som jag aldrig gjort förrut! Har inte en blekaste aning om vad det kan vara men jag lovar att dela med mig när jag vet 🙂

1. xxx

2. xxx

3. xxx

Vi får se hur listan ser ut vid årets slut.

Det vore fantastiskt roligt att höra av er vad ni har för löften- maila mig gärna på linda.lagerstrand@worldclass.se och berätta… jag sparar det och så kan vi se i slutet av året om ni höll det 🙂

Jag kan iallafall säga att den största saken jag gjorde förra året jag att ställa mig på en scen i Globen och tillsammas med Vladi, Becca, Yelda och Malin köra ett dansbattle framför 1000 pers! Det kan jag lova att ingen trodde att jag skulle göra… men det var kul, jag överlevde och jag är faktiskt rätt kaxig över att jag vågade 🙂

Jag börjar dock som alla andra med att dra igång tillsammans med mina instruktörskollegor – Instruktörkampen! Många såg oss kuta runt i gymmet i tid och otid i våras och nu är det dags igen. 8 veckor kör vi och vi tävlar om att få den största procentuella förändringen både i muskelökning och fettprocentsminskning…

Invägning på måndag! Då får vi se hur det ligger till 🙂

0 comments on “Nytt år, gamla vanliga löftenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *