Pulled pork med tacosås

Så enkelt och så gott! Du tar en fläskytterfilé eller fläskkarré och tacosås och huxflux så har du en supergod middag!

Detta är verkligen en vardagsfavorit- jag kokar en stor sats ris och sen har jag (såklart) picklad rödlök och (såklart igen) Green Goddess-dressingen och varierar mig med grönsaker.

Pulled pork med tacosås
4-6 portioner
800 g fläskytterfilé eller fläskkarré
2 burkar tacosås a 230 g, valfri styrka
3 msk tomatpuré
1 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 tsk salt

Gör så här:
– Bryn köttet i en stekpanna eller i direkt i din slowcooker om du har den funktionen
– Häll i tacosås och resten av ingredienser och rör om lite
– Kör på LÅG i 7-8 h eller HÖG i 5-6 h
– Tryck på köttet eller dra i det med gafflar så det faller isär och blanda runt ordentligt så det blandar sig med såsen.

Servera med ris, picklad rödlök och massa grönsaker
t ex: sallad, majs, gurka, fefferoni, tomat, riven ost, gräddfil…


Slowcookerkokboken

Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

0 comments on “Pulled pork med tacosåsAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *