Klassiska köttfärsbiffar med potatis, gräddsås och lingonsylt

den

En klassiker som är svår att slå i sin enkelhet. Dessa biffar blev i toppklass och allt var slut innan jag kom på att ta bilder på dem tyvärr..

Sitter och läser massa mat och grillrecept och att ha en gnutta vinäger i marinad, köttfärssås och köttfärsbiffar lägger till en ny nivå smak som jag bara älskar!

Köttfärsbiffar
800 g nötfärs eller blandfärs
0, 75 dl ströbröd
1, 25 dl mjölk
0,5 tsk kött och grillkrydda
2 tsk vitvinsvinäger
0,5 dl ketchup
1 tsk salt
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
Svartpeppar

Blanda ihop allt utom nötfärsen och låt stå några minuter. Blanda ner färsen och forma till biffar och stek sedan biffarna på medelhög värme tills de är genomstekta.
Servera med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt för en underbart god middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *