Gott nytt matår 🥳🥳🥳
Jag hoppas 2025 har börjat på ett bra sätt för dig!
Jag har som tradition att kika på året som gått och samla ihop recepten jag lagat vilket är en stund som jag verkligen uppskattar. Jag minns mycket i livet genom smaker så det blir en liten minnesresa på samma gång.
Så här kommer några recept som jag lagade 2024- enjoy!
2024 i mat
I januari gjorde jag en mumsig tacogryta med sötpotatis
I februari använde jag ugnformen och gjorde en allt-i-ett gratäng med kassler och ris
I mars blev det kebab på högrev vilket blev galet gott!
April bjöd på Dynamitsoppa med potatis, morot och chilisås som mättar så bra och jag gjorde ett inlägg med en samling av matinspiration för barn.
I juni åt vi köttbullar i gräddsås och i juli bakade jag bröd- det blev en filmjölkslimpa med muslitopping och ostfrallor.
I augusti lagade jag en kyckling med currysås och jag fick äntligen berätta om min nya kokbok- Familjens husman- hållbara måltider för alla tillfällen.
I september gjorde jag en busenkel köttfärschili och en renskavgryta som mamma lagade till mig jättemycket när jag var liten.
Min airfyrer kom i oktober och jag gjorde mitt första airfryerrecept som blev sjukt gott! En tacochipspanerad kyckling. Sen lagade jag en av mina barns favoriträtt Tom khai gai, en kycklingsoppa med kokosmjölk.
November bjöd på en kreolskgryta och decembers julbord blandades med en saffranspasta med grönkål
Nu ser jag fram emot ett nytt år med fler recept och massa annat skoj!
Kokböcker och ljudbok från Lindas Mathörna– LÄS MER HÄR
0 comments on “2024 i mat 🥳”Add yours →