Vilka Crock-Pots använder jag och varför?

Okej, jag är en ultranörd så jag har ju i dagsläget tre stycken Crock-Pots, har alltid två framme och roterar efter humör vilka som får vara med och leka :). När jag började Crock-Potta så hade jag en denna modell– en 3,5 liters med keramikgryta. Den passade mig utmärkt och hade den i flera år, sedan blev min nya kärlek 6 liters One Pot med DuraCeramicgrytan där grytan går att ha i både ugn och steka i direkt på spis- den är dessutom väldigt snygg 🙂 Denna har jag fortfarande kvar och är min favorit när jag gör pajer och köttfärsrätter.

Bärpaj i min Crock-pot Duraceramic

Mina två favoriter är dock Crock-Pot Express och denna Multifunktionella Crock-Pot

Crock-Pot Express ❤️

Crock-Pot Express är en tryckkokare och en slökokare i ett så du kan göra saker snabbt eller långsamt beroende på din vardag. Du kan ångkoka, steka direkt i, göra yoghurt och säkert hur mycket som helst, jag har inte hunnit testa alla funktioner ännu då den är rätt ny på marknaden och bland de första moderna tryckkokare i Sverige. 

Hitta receptsamling till Crock-Pot Express här och på Crock-Pots hemsida

Den multifunktionella Crock-Poten har också så många bra funktioner. Du kan steka direkt i den och den är rätt stor så du får bra stekplats när du ska steka större köttbitar eller bryta mycket färs. Den har ugnsfunktion (vilket jag använder om jag planerat lite dåligt och behöver öka takten på tillagningen). Om du åker med t ex husvagn, husbil eller båt och har eluttag så är detta den enda maskinen du behöver för att göra all mat. 

Sötpotatis och potatis på G i min multifunktionella Crock-pot 😊

Glöm inte att följa mig på Instagram för mattips i vardagen

0 comments on “Vilka Crock-Pots använder jag och varför?Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *