Veckans vägning

Veckans vägning

Minus 3 hg Hmm kan inte påstå att jag är superimponerad… Trodde faktiskt att jag skulle minskat minst 5 hg. Visst är jag glad att jag minskar och mitt mål med 0,5 kg per vecka ligger jag ju i fas med då första veckan var så bra… Men ÄNDÅ!!!!

Jag inser att detta är säkert bra för mig på flera sätt då jag måste träna på en egenskap som jag inte är kanon på.. Nämligen tålamod!!!

Har läst endel o det kan vara så att kroppen inte vill släppa fett så lätt under amning då de ska vara reserver… PÅ ISTIDEN.. Ibland blir jag trött på att evolutionen tar några miljoner år på sig att hänga med i utvecklingen… Jag hoppas att när jag kommer igång med mina klasser så kanske det börjar släppa mer… Tills dess får jag skärpa mig ännu mer.. ( ja, det slank ner en bit kladdkaka i lördags) o fortsätta träna…

Eftersom jag inte kan röra mig pga all träningavärk så blir det inget gym idag… Får se om jag kör en långpromenad senare..

Var glada!

0 comments on “Veckans vägningAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *