Varför träning är så bra

Varför träning är så bra

Det finns så många tankar runt träning och dess effekter på kropp och själ. Det som är viktigt är att hitta den träningen som gör att din kropp gör små glädjevolter när den får utöva just denna träningsform. Så, vad är DIN glädjevoltsträning? Jag har haft endel olika- resan ser ut så här

* Ålder 9-20 – hästtjej, ser inte alls ridning som träning utan bara oförfalskad kärlek till hästar
* Ålder 9-11 – kort basketkarriär, fick knäproblem
* Ålder 20 – 22 – What is träning? när man kan åka bil… hmm undrar varför de där kilorna smög sig på. Gick 3 årig universitetsutbildning i media = mååånga timmar sittandes framför datorn med godis och läsk…
* Ålder 23 – KATASTROF- knäproblem och övervikt = sjukgymnastik. Gjorde 3 x 15 på benkicken och höll på dööööö-tittar ner på vikterna och ser att jag inte ens lagt på vikt! Jag säger det igen- KATASTROF
* Ålder 23-24 – Får upp ögonen för styrketräning och börjar på gym för första gången i mitt liv. Hasar runt i urtvättade hårdrockströjor, mjukisbyxor och strumpor och ser med fasa på alla grupptränare och förstår inte alls tjusningen i det.
*  Ålder 24- Börjar på hälsopedagogsutbildning på Hagaberg och var tvungen och gå en instruktörutbildning. BAH! fnös jag och käftade emot och tyckte inte om att bli tvingad, men motvilligt gick jag iväg på ett spinningpass… KÄRLEK! Man kunde köra till hårdrock och bra musik och jag kunde göra som jag ville… Gick spinningutbildning och börjar leda klasser och hasar tillbaka till skolan med svansen mellan benen och erkänner att det var en bra idé
* Ålder 24 – 26 – Blir instruktör i boxning, gym, core, vattengympa, aerobic, poweryoga och pilates. Älskar gruppträning och kör 7 fasta klasser i veckan
* Lugnar ner mig lite under en lite tuff fas och fördjupar mig i yogan. Perfekt och ger mig det jag behöver
* Ålder 27-28- Kör klasser lite överallt och framför allt spinning som alltid ligger mig väldigt varmt om hjärtat
* Ålder 29- 30 – Börjar på WorldClass och kör boxning samtidigt som jag tränar kickboxning och taekwondo (har även tränat lite Tai Chi och Aikido). Börjar med spinning igen och inser att jag inte kan vara utan den
* Ålder 30 – Hittar BodyCombat- Blir komplett! Hur ska jag beskriva det? Att vakna upp och veta att- idag får jag ha en combatklass! Det gör mig glad, lycklig, sprallig, det utmanar mig att bli bättre och att ge alla medlemmar en bit av den känsla som den ger mig.

Idag hade vi ett BodyCombat pass som var out of this world! Jag höll på att gå i bitar i mitten och undrar verkligen hur jag tänkte med alla benlåtar men 800 kalorier senare och röd som en tomat så kravlar jag mig upp för trappan – Lycklig!

Till alla kunderna- ni gör att jag orkar, ni gör att jag vill bli bättre och ni ROCKAR!!! Ni är så grymma och jag vet att jag tjatar om det ibland men jag MENAR det!! Ni vågar släppa loss och köra tills armarna darrar och benen skakar. När jag ser att ni går in i klassen och bara kör- det är lycka för en instruktör…

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och göra frukost till alla kunder 🙂

0 comments on “Varför träning är så braAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *