Varför min träningsresa med Topphälsa är det bästa jag gjort!

1 vecka, 26 tränade pass, 3 föreläsningar, pool, sjukt mycket mat och ett underbart gäng av människor som älskar livet och träning!

På Kreta- med fetaost, tzatsiki, medelhavet och olivträd! What can go wrong? Inte mycket kan jag berätta!

Jag är småbarnsförälder så bara idén att få bo på hotell i en vecka, få maten serverad och tanken på att få ligga vid en pool och läsa en bok är nog för att få mig att känna mig alldeles lycklig!

Det jag fick under denna resa var dock något mer och något fantastiskt! Jag blev inspirerad, utmanad och kommer hem med en ny syn på min träning.

Vad var det som var så fantastiskt?

– Alla människor! Arrangörerna, instruktörerna och alla medresenärer! ALLA var glada, peppiga, stöttande och bara glada! Trodde nog inte att vi skulle komma hem med massa människor som berört oss på köpet. Sedan att jag fick tillbringa en hel vecka med min favoritperson och trots att vi hållt ihop och varit bästa vänner i 25 år så kan vi fortfarande snacka ihjäl varandra 😉

– Föreläsningarna! Jag ska vara ärlig- jag tänkte nog att föreläsningarna var mest ett sätt att fylla ut tiden med- jag hade FEL! Vilka människor! Efter första föreläsningen med Niklas Säfström så sprang (ja, på riktigt) vi upp och skrev upp oss på en 3 h landsvägscyklingtur i bergen 😨 vilket visade sig vara en av de häftigaste saker jag gjort! Pamela Anderssons otroligt berörande resa om hennes tumör gav perspektiv och Christer Skog berättade om hans liv och utmaningar och den kunskap han har skaffat på vägen. Tyvärr missade vi en föreläsning men den verkade vara lika bra som de andra.

– Träningen- Vi trodde att vi kanske skulle träna något pass om dagen, kanske två- fel igen! Helt plötsligt så hade vi gått upp 6.15!!! och började dagarna med en 45 min powerwalk med 45 minuters yoga medan solen gick upp över havet och bergen. Sen körde vi 2-3 pass till, allt från fightfys, cirkelträning, WOD, core, Hiit till dynamisk yoga och yinyoga. Det märkliga är att kroppen orkar, kanske inte mer än en vecka, men kroppen pallar mer än vad man tror 🤘

– Inställningen- även om jag har varit träningsinstruktör i 17 år så finns det självklart saker som gör att jag blir lite rädd för att göra… Jag har alltid upplevt mig själv som explosiv och stark med inte uthållig, därför var jag rätt nervig inför 3 h cyckling i bergen men den allmänna inställningen från alla instruktörer denna vecka var- Prova allt- vi hjälper dig och fixar allt tillsammans! Och det var precis så! Jag fixade det och är nu galet stolt och nu snablarns ska det cyklas i sommar!

Så slutklämmen är- har du möjlighet- åk! Du får inte bara en underbar vecka, utan du kommer hem och fortsätter att vara inspirerad och peppad 😀😀 Gå in på Topphälsa och dröm dig bort och kanske boka och unna dig själv en vecka, det är du värd!!

0 comments on “Varför min träningsresa med Topphälsa är det bästa jag gjort!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *