Våg, snöstorm och ny BodyCombat

Våg, snöstorm och ny BodyCombat

Imorgon ställer jag mig på vågen igen…hoppas på några hekto..vore coolt att komma under 84 nu. Läängtar tills vågen står under 80 – då börjar verkligen saker o hända..

På tisdag är det release av BodyCombat 54!!!
Kör själv denna gång då min sidekick, frontkick o backkick drar utomlands..mutter…. Fördelen är att vi slipper slåss om vem som ska ta vilken låt – jag får alla!! 🙂

Så nu sitter jag klistrad vid dvd, drömmer om koreografi och går konstant nynnande på någon låt. Har fått frågan många gånger hur vi kommer ihåg allt- jo, vi repeterar allt miljoner gånger och sedan en gång till 🙂

Programmet är GRYYMT!! Massa..jag menar massa kickar och mina axlar var som gele efter kvartalen. Låt 1, 2, 3, 5 o 7 är amaaaazing och de andra låtarna är kanon!!!!

Utmärkt tillfälle att testa då programmet är nytt för alla. Läs mer om bodycombat på www.lesmills.com

Denna release så börjar vi med 15 min teknikträning. Finns ett gäng nya moves som är bra att kunna gå igenom innan…

2 år så har denna release infallit på snöstormsinvasion och jag ser nu att det ska komma 40 cm snö den dagen enligt smhi så ni kan ju redan nu förbereda sparkar, pulkor, hyr en skoter eller fixa skidor… För ni får inte missa detta!!

Tis 11 dec 18:15!!!

0 comments on “Våg, snöstorm och ny BodyCombatAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *