Trött-onsdag

Trött-onsdag

Gäsp!! Onsdagar är alltid en lite mellandag. Måndagar och tisdagar är rock´n´roll hela dagarna så onsdagen blir ofta lite seg.

Började dagen med 2 timmars kö för att komma upp till WorldClass Nybroplan för den månatliga kickoffen. Någon kom visst på en märklig ide att de ska köra skidtävling mitt i stan… TOPPEN!! så vi stänger av skeppsbron och gör alla bilburna till eldsprutande drakar. Jag har ett väldigt stort mått tålamod och kan hålla mig lugn i alla möjliga krissituationer, men när jag hamnar i bilkö, då kan jag vråla, morra och har plötsligt inte alls förståelse för andra. Är man dessutom kissnödig när man började köra så blir denna bilresa inte bara en prövning för mig utan för de andra stackarna i bilen.

Efter 2 timmar så kommer vi iallafall upp. Hinner med de sista 15 min på en föreläsning och får lära oss att Niclas är en guldfisk och får tulpaner och åker hem.

Tänkte jag skulle vara lite hurtig och styrketräna på morgonen…. eller inte. Så jag tänkte träna efter jobbet… eller inte det heller… så jag åkte hem- åt en god middag- busat med hundarna och ska nu bara kollapsa. Imorgon blir en toppendag!

lite stämningsfull godnatt musik…

2 comments on “Trött-onsdagAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *