Denna röra är perfekt för sommar och semester! Till grillen, till omelett, till pasta eller som topping på en pizza med riven ost på. Se recept på den busenkla parmesanomeletten som jag gjorde längre ner i inlägget. Den är alltså perfekt att ha i kylen oavsett matplaner 😊😊
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker.

Tomat och grönsaksröra med pesto i slowcookern
2 aubergine, skuren i mindre bitar
2 paprikor, (jag tog en gul och en röd), skuren i mindre bitar
1 purjolök, skuren i mindre bitar
2 tomater, skuren i bitar
2 vitlöksklyftor, rivna
1 förpackning krossade tomater (a 400 g)
2 grönsakbuljongtärningar
1 msk balsamvinäger
4 msk tomatpuré
2 msk röd pesto
1 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här:
- Lägg ner alla ingredienser i slowcookern och rör om.
- Kör på LÅG i 8-9 h eller HÖG i 6-7 h.
Parmesanomelett för 2 personer
Vispa ihop 6 ägg med 2 msk mjölk och 1 krm salt. Rör ner 1 dl grovriven parmesanost.
Hetta upp en stekpanna på medelhög värme med smör i. Häll ner omelettsmeten och stek ca 3-4 minuter, lyft upp kanterna lite då och då och vinkla stekpannan så det rinniga ovenpå omeletten rinner ner under det som stelnat. När det mesta är stelnat, vänd på omeletten (detta kan gå lite hur som hemst, men den blir god oavsett, lovar 😊😊 )


Kokböcker från Lindas Mathörna



Nu har jag testat den med omelette, pasta och i pizza. Succé varje gång! Tack!
Åh vad glad jag blir att höra detta Mats 🙂