Rödbetspizza med chevre, pesto och valnötter

den

Rödbetor, chevre och valnötter är en sådan där kombination som uppfanns av något övermänskligt tror jag 🙂

Lägger man till pesto och rödlök så blir allt bara underbart!

2015-01-20 20.57.19

 

 

 

 

 

Pizzadeg
2 msk minilätta
1/2 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt
1/2 tsk bakpulver
1/2 – 1 dl vatten
1 ägg
1 krm oregano

Mixa ihop allt och kavla ut på en plåt. Grädda i 225 grader i 6-7 minuter.

Topping:
Pesto
Färdigkokta rödbetor
Chevreost
Skivad rödlök
Hackade valnötter

Bre pesto på pizzan och fyll på med de andra ingredienserna. Ringla lite honung över och grädda i ugnen i 10 min.

Lägg gärna färska spenatblad på efter gräddning.

Mumsig som middag men kan nog bli en utmärkt förrätt om man gör flera mindre pizzor

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *