Klaaaara, färdigaaaaa…. GÅÅÅÅÅ!

Klaaaara, färdigaaaaa…. GÅÅÅÅÅ!

Startskottet har gått och nu står jag här med min arme av redskap för att bli av med graviditetskilon, bygga muskler och få en stark och funktionell kropp.

Min största hjälp kommer självklart vara min personliga tränare Maria Petersdotter som kommer hålla ordning på mig när jag dippar. Andra redskap jag har är min två appar på mobilen som jag älskar. Endomondo som registrerar all min träning via mitt Polar pulsband och Myfitnesspal där jag registrerar min mat. Att dessa appar dessutom är kompisar och snackar med varandra så min träning dyker upp automatiskt i Myfitnesspal gör allt bara lite mer underbart.

Så vad är planen? Jo, minus 10 kg till midsommar och 7 av dem 10 kg till 1 april 🙂

Bring on the madness!!!!!!

 

 

0 comments on “Klaaaara, färdigaaaaa…. GÅÅÅÅÅ!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *