Proteinmellis att ta med + proteinpulver for dummies

Proteinmellis att ta med + proteinpulver for dummies

image

Hungrig vid 15 tiden? Blodsocker på – 17? Då har jag ett gäng mumsiga recept på nyttiga mellanmål som du kan ha med på jobbet, i skolan eller var du än är…

Flera av dessa recept innehåller olika specialprodukter som jag tänkte försöka förklara på ett enkelt sätt. Gymgrossisten.se, mmsports.se, svensktkosttillskott.se och bodystore.com är bra exempel på leverantörer som har lite olika sortiment till bra priser.

Whey protein– det vanligaste proteinpulvret. Bra att baka med. Alla märken har ett eget whey pulver. Såsom grillchips finns i både Olw, Estrella och Ica så är detta samma sak. Mina favoritmärken är Dalblads, Fairing och Star nutrition.
Läs mer här

Casein är ett proteinpulver som liknar florsocker och är super att göra t ex chokladpudding på. Binder mycket vätska. Det går långsammare ut i kroppen så är extra bra på kvällen innan sovdags. Läs mer här

Hoppas du vågar prova lite efter denna korta förklaring. För är du som jag och är en gottegris men försöker gå ner i vikt så kan jag bara säga att detta är oumbärligt för mig :):)

Proteincookiedough med jordnötssmör och choklad

Mumsiga muffins med protein, banan och kanelcrumble

Chokladbrownie

Bästa chokladbitarna med jordnötssmör och choklad

Kesokaka pizzastyle

0 comments on “Proteinmellis att ta med + proteinpulver for dummiesAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *