Och så lite kaos…

Och så lite kaos…

Vilken snurrdag… Den både började och slutade i kaos…
– Började dagen med att skjutsa Markus till tåget… Kommer hem och ska öppna dörren.. Tror jag- Markus har låst och jag hade glömt nyckel- :$ jaha, vad gör jag nu då? Hundarna behöver gå ut och jag står i mjukisbyxor…efter 5 min av WTF så ber jag en bön och ringer svärfar- han är hemma! Tack o lov. Hoppar in i bilen och hämtar nyckel och kommer in…pust

Dagen fortsätter rätt lungt. Går till jobbet, står i repan, pratar med kunder. Sedan hem och äter kyckling med pasta och promenad med vovvarna. Packar träningskläder och går tillbaka till jobbet. Krattar zenträdgården och fixar med lite grejer som kommer nästa vecka.

30 min innan combaten börjar så börjar jag lyssna på musiken. Första gången jag kör själv, alltid lite nervöst.
29 min innan kommer jag på att jag glömt kläder!!! Gahhh, rusar hem-kastar massa godis till de förvirrade hundara- hinner inte lyssna på låtar- 
15 min innan-tack o lov- mona är där! Hon tar 3 låtar-
3 min innan- rusar runt i cirklar några varv och är allmänt vimsig…

Men sen gick det bra ändå, de blev trötta, jag blev trött och alla såg glada ut….:-)

Imorgon blir det ben i gymmet så nu ska jag vimsa ner i sängen och sova…

0 comments on “Och så lite kaos…Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *