Morgonträning med Mia

Morgonträning med Mia

Fy fasen!!

Att träna på morgonen kan likanas med att … jag kommer inte på något som är så fruktansvärt jobbigt, HELT SJUKT JOBBIGT iallafall.

Min kropp fungerar så här:
1. Klockan ringer… ha, guds bästa gåva till mänskligheten är snooooze, denna används 2-3 gånger
2. Hasande kravlar jag mig upp- Zelda förstår mig och kikar fram under kuddarna och tänker… yeah right, säg till när frukosten är serveras. Gizmo är inte som vi utan står och studsar var jag än går. Den hunden har INGA depressionsproblem
3. Fixar lite och sedan är det dags för morgonpromenad. Gizmo står i givakt, medan Zelda måste jag vråla på 5 gånger och tidiga mornar till och med gå upp och BÄRA ner… världens morgontröttaste hund!
4. Lugn frukost
5. Packa ihop och åka ner till jobbet

6. Här har jag vaknat till liv till ungefär 75% och JAHA, då ska man göra utfallssteg med Bulgariska påsar, grodhopp med samma bulgariska ”jag kom till jorden bara för att tortera dig” påsen, bicepscurl, axelpressar, dips och inte att förglömma… BURPEES- det värsta som finns… NÅÅÅÅÅD!

411 kcal, 3 inhalationer och jag vet inte hur många rymningsförsök senare kryper jag in i solariet en stund…
Mia lovade mig att nu är dock förbränningen på topp och eftersom jag ska vara med på combaten ikväll så får min stackars kropp en riktig omgång idag.

Mål- vägning på tisdagmorgon- 78 kg!!!!!

1 comment on “Morgonträning med MiaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *