Köttfärslimpa med tomater

den

Ibland bara lyckas man med det enklaste som finns…

Tog det som fanns och slängde ihop och åt med gräddsås, kokt potatis, kokta morötter och lingonsylt. Svensk mat när den är som bäst 🙂

Limpan
800 g nötfärs
4 msk ströbröd
1, 25 dl vatten
3- 4 msk tomatpure
1 ägg
1, 5 tsk salt
2 tsk timjan
1 tsk vitlökspulver

1 tomat

Rör ihop ströbröd och vatten först. Sen ska ägg och kryddor i. Rör ihop och forma till en limpa i en ugnsform med lite smör i botten.

Skär tomaten i bitar och tryck in i limpan.

In i ugnen i 30 min i 200 grader

Imorgon blir det limpan med pasta istället…

En kommentar Skriv kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *