Fiskgryta med tomat, vitlök och fänkål

Fiskgryta är så galet gott att göra i din Crock-pot! Grönsaker och kryddor får stå under dagen och på slutet tillsätter du fisken så den blir precis klar, då är den som godast

Du har väl inte missat Crockpot.se nya hemsida där du kan dela recept och göra massa annat kul

Och glöm inte att följa mig på Instagram (för tips och matlagning i vardagen) och på Facebook

Fiskgryta med tomat, vitlök och fänkål

400 g torsk

400 g lax

5 dl vatten

1 gul lök

2 pressade vitlöksklyftor

2 burkar krossade tomater

3 fiskbuljongtärning

3 potatisar

3 morötter

1-2 skal av en fänkål

1 msk äppelcidervinäger

1 tsk socker

1 tsk salt

1 dl grädde

Steg 1

Hacka löken och bryn den i stekpanna eller i din Crock-Pot om du har den funktionen

Steg 2

Skala potatisarna och morötterna och skär i mindre bitar. Skär fänkålen i mindre strimlor

Steg 3

Lägg ner lök, krossade tomater, potatis, morötter, fänfål, vatten, fiskbuljongtärningar, äppelcidervinäger, socker och salt i Crock-Poten. Rör om ordentligt

Steg 4

Sätt på låg i 6-8 h

Steg 5

Skär fisken i mindre bitar och lägg ner fisk och häll på grädde. Kör på hög 30 min – 1 h tills fisken är lagad

Servera med baguette och aioli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *