Som en ljuvlig dröm! Morotskaka… fast i grötform, vilket plötsligt gör det helt okej att äta till frukost, mellis, mellis igen och sen kvällsmål…
Nu kan man äta risgrynsgröt hela året om 🙂
Nu kan du tävla i Crock-Pots morsdagtävling på Instagram där du kan vinna en Crock-Pot Timeselect samt min kokbok 🙂 gå dit och och tävla på en gång!

Morotskakegröt
Ingredienser
2,5 dl grötris
1 liter kokosdryck eller mjölk
1 burk (400 g) kokosgrädde
2 morötter, skalade och grovrivna
2 msk sötning, socker eller sötningsmedel
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
2 krm kardemumma
2 krm malen ingefära
1 krm salt
Gör så här:
- Lägg ner allt i slowcookern och rör om.
- Kör på LÅG i 5-7 h eller HÖG i 2-4 h
Slowcookerkokboken
Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

0 comments on “Morotskaka till frukost!”Add yours →